Silva - Katterna

Enligt stamtavlan heter hon Melissinas Raclette. Nu får hon heta Iduntorpets Silva! Namnet fick hon för hon har en så fin silversträng på nosen!
Far till Silva är Storeklevs Amadeus. Modern heter Skrållan. Silva är född 2008-03-15. Hon nedkom den 2:a september med 3 st välskapta kattungar!
Hon har varit en bra mamma! Tänk vad underfundig naturen är!

Nu har alla ungarna flyttat. Känns bra att veta alla kommit till bra hem! Roligt att vi fortfarande har kontakt med varandra.
När ungarna flyttat sov Silva i två dygn!

Nu har Silvas syster Caprinelle fått ungar. Här kommer lite info om hennes kattungar ;-)

4 st småttingar föddes lördag 29 maj! Vet inte könet på dom än men gissar att det är 3 killar och 1 tjej. Den största har dock fått blåaktig färg redan men svårt att säga så tidigt vad det blir. De andra tre är oförändrade än och alltså vit/rosa.

Mamma är S*Melissinas Caprinelle SBI g och pappa CH S*Hippocampus Minus SBI d21.
 
Bakom mamma finns engelska anor och gammal fin Svensk stamtavla med bara blått och brunt. Bakom pappa Minus ligger vackra engelsmannen CH Maysula Commanche SBI b21 och S*Hippocampus Caramella SBI f.

Färgutfallet kan bli på honor: blå-och brunsköldpaddor och rött och creme. Även lila-och chokladsköldpaddor beroende på om mamma Caprinelle är bärare vilket jag inte vet.
 
Färgutfallet kan bli på hanar: blå, brun, röd och creme. Även lila och choklad alltså beroende på om mamma Caprinelle är bärare.

Både honor och hanar kan bli tabby.

I slutet på augusti är de redo att flytta till nya hem om allt går som det ska.

Vill ni veta mer är det bara att höra av er till mig Christina 070-4807549 mail: cfernstrom@hotmail.com